Elk paard verdient een goede zit

Clinic ‘Lichaamscontrole en inwerking i.s.m. Laurens van Lieren

Laurens en Roos staan samen in de baan en wisselen elkaar af met instructies. Roos focust zich op de houding, balans en inwerking van de ruiters, want controle over je paard begint met controle over je eigen lichaam. Hoe je zit is hoe je inwerkt, dus de verbeteringen van de zit zullen al gelijk terug te zien zijn in de beweging van je paard. Er zit dan (letterlijk) niks meer in de weg om met behulp van de instructies van Laurens het paard verder in balans te brengen, fijn aan de hulpen te krijgen en rijtechnisch nog verder te verbeteren.

  • Datum : volgt binnenkort 
  • Locatie: Nuland (of evt. op eigen locatie)
  • Vergoeding: 125 euro per persoon
  • Inschrijven en info: info@gepaardmeteenlach.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *