Elk paard verdient een goede zit

Workshop Ruiterbeweging in balans

Unieke workshop met ‘the best of both worlds’ van 2 verschillende simulators! Eerst worden met behulp van de geavanceerde Racewood Simulator (foto’s) metingen gedaan met betrekking tot je zit en je inwerking op het paard. 

Vervolgens gaat Roos met behulp van de simulator ‘Joker’ aan de slag om verbeteringen te verkrijgen. Joker zegt meer dan 1000 woorden; Joker heeft geen ingebouwde meetapparatuur maar omdat je zelf de goede bewegingen moet genereren en je jezelf in balans moet houden krijg je onmiddellijk feedback op basis van wat je voelt; je voelt het gelijk als ‘het’ (jijzelf in dit geval) goed zit!

Als de ruiter op Joker zijn oude voorkeurspatroon ingeruild heeft voor een verbeterde functionele zit en inwerking, dan gaat de ruiter nog een keer terug op de Racewood simulator om de verbeteringen ook meetbaar in beeld te brengen, zodat het gevoel en ‘de werkelijkheid’ samengebracht worden.
Iedere ruiter zal met huiswerk naar huis keren om de verbeteringen zelf in stand te kunnen houden.

Meer informatie over de Racewood simulator en de locatie in Geel vind je op
https://www.eventingsimulator.org.

  • Datum:
    Nog geen datum bekend. Heb je zelf een groepje van enkele ruiters, contacteer ons dan gerust om een datum te prikken! 
  • Locatie: Reitenhof eventing simulator Belgium in Geel (B)
  • Vergoeding:
    149,- euro per persoon (inclusief lunch en drankjes)
  • Inschrijven:
    via eventingsimulator@telenet.be ovv naam en telefoonnummer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *