Elk paard verdient een goede zit

Gepaard met een lach in China :

Nadat ik in april/mei en van begin augustus tot half september 6 weken in China door heb gebracht, zit ik er in november 2018 voor de 3e keer.

Het is een heel andere wereld, vol ongekende luxe maar ook vol met uitdagingen. Zo geven we bijvoorbeeld les met vertalers, omdat de Chinezen geen Engels spreken. Ook is de paardensport in China relatief nieuw, waardoor kennis en ‘gevoel voor paarden’ daar op een heel ander niveau ligt dan hier.
De planning is om ook in 2019 een paar keer per jaar voor 6 weken naar China te gaan, om ‘mijn’ team naar een hoger niveau te brengen samen met mijn andere Nederlandse collega(‘s). Het is niet altijd makkelijk om alles en iedereen thuis achter te laten, maar de ervaringen die ik opdoe hier in China maken het de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *