Elk paard verdient een goede zit

Roos terug de school’banken’ in (of eigenlijk meer de school’bak’…)

Omdat je in de paardenwereld nooit uitgeleerd bent gaat Roos in 2019 bijscholen bij de “Dressage Pro trainersclub”. Het is een 10 daags programma speciaal voor instructeurs die zelf minimaal Z geklasseerd zijn. Roos is erg benieuwd naar de visie van Rien van der Schaft, die een groot deel van de instructie zal verzorgen tijdens deze bijscholing.
Iedere dag heeft een eigen thema met eigen gastdocenten, zoals bijvoorbeeld biomechanica, mentaal ruiter & paard, management van je leerling combinaties, etc. Daarnaast is er het steeds terugkerend onderwerp rijtechniek:
“Herkennen van een goed gaand paard, Oplossen van aanleuningsproblemen, De belangrijkste basisvoorwaarden herkennen en verbeteren, Meer inzicht in het traject van zadelmak naar Grand Prix, Alle oefeningen uitgelegd: hoe uitvoeren, waarom en veelgemaakte fouten, Begeleiden van je leerlingen richting wedstrijden.”

Deze mooie uitspraak is hierbij wel van toepassing:
“Live every day, as if it is your last one. But educate yourself, as if you live forever!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *