Elk paard verdient een goede zit

Samenwerking

Begin 2018 is er een mooie samenwerking ontstaan tussen Vereniging Eigen Paard (Ilse Jespers), Hart voor Paarden en Gepaard met een lach. 

Hieruit kwam voort dat ik een clinic heb gegeven op het evenement Balans Hippique in Exloo (24maart), en ook wordt voor VEP een serie video’s gemaakt aan de hand van de HBI lessen die ik geef aan Tessa, de dochter van Rebecca Blokzijl en Kim, de dochter van Christine Stok. Naast mijn HBI lessen volgen Tessa en Kim ook dressuurlessen van Frenk Jespers.  Zo zijn ze als jonge ponyruiters verzekerd van een goede basis. Hun vorderingen zullen te volgen zijn in de vlogs en videobeelden op het You-Tube kanaal van Vereniging Eigen Paard en Hart voor Paarden.  Hieronder vind je enkele van de filmpjes.

Rebecca Blokzijl heeft in het kader van deze serie ook een vlog gemaakt over mij. Ik ben nog geen volleerd vlogger, maar dankzij Rebecca’s editkunsten is het toch leuk geworden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *