Elk paard verdient een goede zit

Voorheen gaf ik regelmatig samen met Laurens van Lieren clinics, waarbij Laurens met name de focus had op het verbeteren van het paard, en ik de ruiter hielp om ‘Houding, Balans en Inwerking’ te verbeteren. Dit was altijd een hele mooie samenwerking, waar zowel wijzelf als de deelnemers als de paarden erg blij van werden. Door de Corona maatregelen hebben deze clinics lang stil gelegen, maar we zijn de draad weer aan het oppakken. 30 Oktober heeft Laurens op Manege Visdonk (Roosendaal) een clinic gegeven. Iedereen die deel heeft genomen vroeg of dit nog eens herhaald kon worden, dus dat gaan we nog een keer plannen. Omgekeerd geef ik bij Laurens op stal in Nuland wel eens les. Binnenkort gaan we ook weer een clinic plannen waarbij we samen in de baan staan. Houd hiervoor Facebook in de gaten. En zou je deze combi clinic willen plannen bij jou op je stal of vereniging, neem dan gerust contact op!