Elk paard verdient een goede zit

Dat Joker The Horse Simulator aan een grote opmars bezig is dat bleek wel tijdens Horse Event, waar hij menig standhouder heeft geholpen met het laten zien van mensen hun kennis en kunde. Barbara en ik hebben onze koppen (alweer..) bij elkaar gestoken en hebben een cursus ontwikkeld speciaal voor mensen die met behulp van Joker les (willen gaan) geven. Ook degenen die geen Joker hebben of gaan aanschaffen, maar meer willen leren over de biomechanica van hoe de zit van de ruiter inwerkt op een paard zijn welkom om deze cursus bij te wonen. De 2 lesdagen geven we in de oefenruimte van Barbara Faber (Loosdrecht). Ook zijn we bezig om in regio Roosendaal de cursus te gaan aanbieden. De eerste cursus hebben we reeds gedraaid en werd zeer enthousiast ontvangen door de deelnemers. De tweede editie zal plaatsvinden op vrijdag 6 en 13 januari 2023. Hiervoor kan nog worden ingeschreven. De eerste cursus in regio Roosendaal zal waarschijnlijk in maart gepland worden. Als je meer info over deze cursus wilt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@gepaardmeteenlach.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *