Elk paard verdient een goede zit

Boek

Het boek ‘Gepaard met een lach’ telt 128 pagina’s.
De inhoud bestaat uit 40 columns van Roos Dyson, aangevuld met schitterende kleurenfoto’s.

Roos: “Ik heb de columns van 2007 tot en met 2008 geschreven voor De Paardenkrant, die ze in deze periode gepubliceerd heeft. In 2009 en 2010 heb ik nog enkele nieuwe columns voor het boek geschreven, deze zijn nooit eerder gepubliceerd. Alle onderwerpen zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen uit de paardenwereld. Mijn diverse stages, werkgevers, klanten, instructeurs, vrienden, kennissen én paarden waren altijd een inspiratiebron en bij deze wil ik ze hier dan ook allemaal hartelijk voor bedanken.”

Korte omschrijving van de inhoud:

Van kleins af aan wist Roos Dyson dat ze in de paarden wilde gaan werken, ondanks dat ze dit niet van huis uit had meegekregen. Tijdens en na de opleiding Paardensport in Deurne werkte ze op verschillende bedrijven, variërend van spring- tot dressuurstal en van manege tot hengstenhouderij. Zowel in Nederland als in Duitsland, Amerika en Canada deed ze ervaring op. Ze maakte vele paarden zadelmak voor veel verschillende eigenaren, is zelf actief in de dressuur- en springsport, heeft op kantoor gewerkt voor een paardendierenarts en sinds vele jaren is ze werkzaam als zelfstandig ruiter en instructrice. Daarnaast heeft ze één grote hobby: paarden! Op basis van haar ervaringen schreef zedeze bundel met columns, waarbij men een humoristische kijk op de paardenwereld aangereikt krijgt.

Boek bestellen:
Maak 
€ 15,- (= incl. € 5,- verzendkosten) per boek over op Rabobank rekening NL 40 RABO 011.48.91.761 t.n.v. R.M.A. Dyson te Essen (B) o.v.v. je volledige adres. Stuur een mailbericht naar info@gepaardmeteenlach.nl dat je een bestelling hebt geplaatst. Je ontvangt dan binnen enkele dagen de bestelling thuis.

  • Voor degenen die dichtbij wonen is contant afrekenen ook mogelijk, verzendkosten zijn dan niet van toepassing.
  • Het is ook mogelijk om via mijn Belgische rekening te betalen; IBAN BE13 750 635 5515 39, BIC AXABBE22 tnv R. Dyson.
  • Korting bij afname van grotere aantallen tegelijk? Vraag een offerte aan!

Voor verdere vragen kun je altijd bellen of mailen.

Hieronder enkele foto’s die gemaakt zijn tijdens de fotoshoot voor het boek