Wil je helpen om de kennis van deze online cursus 'Rider Biomechanics by Roos Dyson' verder te verspreiden?

En wil je 10 % commissie ontvangen terwijl je jouw klanten helpt om een betere ruiter voor hun paarden te worden?


Om zo veel mogelijk ruiters en trainers te bereiken, wil ik mijn netwerk uitbreiden met partners die bijdragen aan de verkoop van de cursus.

Als je interesse hebt om partner te worden, lees dan onderstaande informatie!

De samenwerking als partner is een win-win-win-win-win situatie:

 • 1) Je ontvangt 10 % commissie op elke via jou verkochte cursus. Dat is lekker voor je portemonnee, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen.
 • 2) Je biedt je klanten een kant en klare oplossing om een betere ruiter te worden; rijtechnische problemen op te lossen, lichamelijke klachten bij hunzelf of bij hun paard(en) te verminderen, en om vanuit meer harmonie te rijden, wat het plezier in het rijden enorm ten goede komt. Dit zorgt voor dankbare klanten en meer klantenbinding.
 • 3) Als je bijvoorbeeld een instructeur bent kun je je klanten live begeleiding bieden bij het doen van de opdrachten van de cursus. Dit is fijn voor jezelf (klantenbinding) en fijn voor je klanten!
 • 4) Je helpt mij met de verkoop van de cursus. Vind ik leuk .
 • 5) En het belangrijkste voordeel: je draagt bij aan meer paardenwelzijn; de cursus brengt bewustwording en bekwamere ruiters, waardoor het leven van rijpaarden aanzienlijk beter wordt!

Vul het formulier hieronder in en meld je aan als partner van 'Rider Biomechanics by Roos Dyson'!

We kijken uit naar een mooie samenwerking!
Bedankt voor je interesse in een samenwerking m.b.t. mijn online cursus! Hieronder vind je meer informatie over de online cursus ‘Rider Biomechanics by Roos Dyson’ en wat de voordelen zijn om affiliate partner te worden.

Wat kan ik je bieden en hoe werkt het ?

Als je affiliate partner wordt, dan krijg je een unieke kortingscode. Deze code kun je gebruiken om de cursus te promoten middels bijvoorbeeld flyers, je website en social media, en die je kunt geven aan mensen uit jouw netwerk die interesse hebben om de online cursus aan te schaffen.

Het betaalsysteem (Plug & Pay) registreert automatisch hoe vaak jouw unieke kortingscode gebruikt is. Aan de hand daarvan ontvang je maandelijks een uitbetaling van 10 % commissie op de verkooprijs van de cursus per keer dat jouw code gebruikt is. De huidige prijs van de cursus bedraagt € 447,-. Met de kortingscode mag je een korting aanbieden van € 50,- op deze prijs. De prijs die uiteindelijk betaald wordt komt dus op € 397,-. Dit is het bedrag waarover je 10 % commissie ontvangt, wat dus neerkomt op € 39,70 per cursus waarbij jouw kortingscode is gebruikt.

Wat zijn de extra voordelen?

Deze samenwerking gaat verder dan alleen maar meer verkopen voor mij en commissie voor jou. Als partner kun je je klanten meer aan je binden door ze een oplossing te bieden voor hun probleem of om ze de weg te wijzen naar meer plezier in het rijden, waarbij er niet alleen een mooiere samenwerking tussen ruiter en paard ontstaat, maar waarbij zowel ruiter als paard een stuk gezonder kunnen gaan bewegen. Er zijn veel beroepen waarbij deze cursus daarom erg mooi aansluit. In de eerste plaats natuurlijk instructeurs uit allerlei disciplines en methodes, maar ook zadelfitters, osteopaten voor mens en paard, dierenartsen, fysiotherapeuten, en last but not least: collega instructeurs die zich (al dan niet m.b.v. Joker) ook richten op houding en zit!

Als je zelf ook een instructeur bent, dan zou je je leerlingen kunnen begeleiden in het uitvoeren van de praktische oefeningen. Dat is ook weer extra klantenbinding voor jou, je hebt een mooi stappenplan om je lesklanten te begeleiden en je kwaliteit van lesgeven naar een (nog) hoger plan te tillen, en je lesklanten hebben het voordeel dat er iemand met ze meekijkt. Nog eens win-win-win dus…

Informatie over de cursus (voor degenen die hem (nog) niet zelf hebben aangeschaft).

De online cursus heeft een Nederlandse en een Engelse versie. De inhoud bestaat uit een intro pagina, een ‘follow up’ pagina als afsluiting, en drie educatieve delen. Elk deel is een mix van geschreven informatie met afbeeldingen, informatieve video’s, video’s van 4 voorbeelden van ruiters die de lessen doen, en deze informatie wordt afgewisseld met praktische oefeningen om zelf uit te voeren, zowel op als naast het paard. Op deze manier ontwikkel je door middel van de cursus niet alleen kennis en inzicht, maar ook de

praktische vaardigheden, het (ruiter)gevoel en de ‘skills’ die je rijden en lesgeven een flinke boost zullen geven.

Geschiedenis

Deze online cursus is ontstaan vanuit mijn live cursus ‘Houding, Balans en Inwerking’ (HBI), welke ik al sinds 2010 ongewijzigd geef. Samen met mijn HBI clinics hebben inmiddels al honderden, of misschien zelfs al duizenden ruiters ervaren wat de voordelen zijn van het werken aan je zit volgens een structureel stappenplan.

Behalve de ervaring die al deze ruiters en hun paarden mij in deze afgelopen jaren hebben gegeven, neem ik in de cursus ook mijn ervaringen mee uit mijn andere werkzaamheden in de paarden. In het jaar 2000 heb ik mijn 4-jarige opleiding Paardensport in Deurne afgerond. Tijdens en na deze opleiding heb ik altijd fulltime in de paarden gewerkt als groom, ruiter en instructrice. Ook heb ik 4,5 jaar gewerkt voor een paardendierenarts. Mijn clinics geef ik ook regelmatig in het buitenland en ik heb in Amerika en in China gewoond om daar in de paarden te werken als ruiter en trainer. Omdat ik nu wereldwijd zo veel mogelijk ruiters en hun paarden wil bereiken met het inzicht in houding, zit en biomechanica, heb ik in 2023 deze online cursus ontwikkeld. Want ik ben van mening dat IEDER rijpaard, waar ook ter wereld, in welke discipline en op welk niveau dan ook, een goede zit verdient.

Voor wie?

Deze online cursus is dus ook geschikt voor ruiters en instructeurs (en partners!) uit elke discipline, van elk niveau, elke leeftijd, en uit elke stroming of vakgebied. Want uiteindelijk is een goede zit en inwerking gewoon de basis van de basis. Jong geleerd is oud gedaan, maar je bent nooit te oud om te leren! Enkele 60 plussers in mijn klantenbestand hebben dit al bewezen.

Toegang tot de cursus

Iemand die de online cursus aanschaft ontvangt een link die toegang geeft naar de cursus. Vanaf dat moment kan diegene met de cursus aan de slag waar en wanneer je maar wil; in je eigen tempo. De toegang naar de cursus is ‘levenslang’ zolang als de cursus bestaat, en met een garantie van minimaal 2 jaar. Maar we hopen natuurlijk dat deze cursus voor eeuwig zal blijven bestaan… Als partner kun je hier een mooie bijdrage aan leveren.

Informatie:

Alle verdere informatie over de online cursus is te vinden op deze website.

Voor de Nederlandse pagina: https://gepaardmeteenlach.nl/rider-biomechanics-o-p-nl/

Voor de Engelse pagina: https://gepaardmeteenlach.nl/rider-biomechanics-online-course-en/


Voor de rechtstreekse link naar de betaalpagina’s met de Unique Selling Points:

Nederlands: https://gepaardmeteenlach.plugandpay.nl/checkout/rider-biomechanics-online-course

Engels: https://gepaardmeteenlach.plugandpay.nl/checkout/rider-biomechanics-online-course-ENG


Ook is er een Facebook pagina van de online cursus: ‘Rider Biomechanics by Roos Dyson


Flyers:

Open hier de Engelse Flyer PDF

Open hier de Engelse Flyer JPEG Front

Open hier de Engelse Flyer JPEG Back


Open hier de Nederlandse Flyer PDF

Open hier de Nederlandse Flyer JPEG Front

Open hier de Dutch Flyer JPEG Back

Vul het formulier hieronder in en meld je aan als partner van 'Rider Biomechanics by Roos Dyson'!

Bedankt voor het lezen van deze info, we kijken uit naar een mooie samenwerking. 

Nog een paar vragen en antwoorden op een rijtje:


 • Wat is het tijdsbestek dat ik partner kan zijn?

Je kunt op elk gewenst moment starten en stoppen.


 • Aan wie en waarom verkoop ik de cursus?

De mooiste manier is als je de cursus als oplossing kunt bieden voor ruiters die beseffen dat ze het nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat ze rijtechnische problemen hebben, blijven hangen op een bepaald niveau of wedstrijdklasse, een paard hebben met gedragsproblemen tijdens het rijden, of als paard of ruiter lichamelijke klachten, blessures of ongemakken ondervinden die gerelateerd zijn aan het rijden. Er is een gezegde: “Een klant koopt niet jouw product, maar de oplossing voor zijn of haar probleem.” En wat is er nou mooier dan dat jij die oplossing aan kunt reiken middels deze cursus… Natuurlijk kun je ook iemand blij maken met de cursus zonder dat deze echt problemen heeft, maar gewoon lekker aan het rijden is en het plezier en/of de prestaties verder wil vergroten.


 • Hoe ga ik te werk?

Als iemand uit je netwerk interesse heeft in de cursus, dan kun je ze de link geven naar de website waar alle info staat (deze link ontvang je als je je hieronder aanmeldt) samen met jouw kortingscode. Ook kun je mensen enthousiast maken door de informatie, de trailer video en je kortingscode te delen via bv. flyers, je website en social media. Als je je aanmeldt als partner, dan krijg je alle info die je nodig hebt om de informatie over de cursus te verspreiden toegestuurd. Eventueel kun je je eigen bedrijf promoten met behulp van het aanbod van de korting op de cursus. Win-win situaties, daar houden wij van !


 • Kan ik extra korting geven aan mijn klanten, bovenop de korting van de kortingscode ?

Als partner willen we graag dat je je aan de vaste prijs houdt, zodat het voor alle kopers en partners eerlijk blijft. Daarnaast laat het geautomatiseerde betaalsysteem ook niet toe om hiervan af te wijken. Maar heb je een leuk idee voor een bepaalde speciale actie, dan mag je altijd contact met ons opnemen!


 • Als jullie de cursusprijs verlagen, beïnvloedt dat dan mijn commissie?

Ja, de commissie is altijd 10 % op de uiteindelijke verkoopprijs. Wij behouden het recht om al dan niet tijdelijk de prijs te verlagen. Als dit gebeurt, dan zullen we onze partners hiervan op de hoogte brengen.


 • Wat als iemand die via mij de cursus heeft gekocht zijn geld terug vraagt?

We bieden kopers van de cursus 3 maanden lang een ‘niet tevreden is geld terug garantie’. Het is met alle verkopen tot nu toe nog nooit gebeurd dat iemand hier gebruik van heeft gemaakt, en de kans dat dit gebeurt is erg klein. Echter, mocht dit toch voorkomen, dan zijn we genoodzaakt om de uitbetaalde commissie op die cursus terug te vorderen of te verrekenen met volgende verkopen. Bedenk dat deze regel er wel voor kan zorgen dat je nooit met een ontevreden klant zult zitten (voor ons maar ook voor jou als partner) en dat het ervoor kan zorgen dat mensen makkelijker tot de aanschaf van de cursus over durven te gaan. Dit risico nemen wij daarom graag voor lief en we hopen jullie ook!


 • Hoe veel cursussen moet ik verkopen als ik partner word?

Dat maakt niet uit! Als je uiteindelijk toch niks verkoopt, geen probleem. Maar niet geschoten is altijd mis… En als je er heel erg veel verkoopt, des te beter. Het voordeel van ‘online’ is dat we nooit uitverkocht zullen zijn!


 • Wat als ik nog verdere vragen heb?

Waarschijnlijk zullen er in de voortgang van de samenwerkingen nog wel vragen ontstaan. Eerlijk is eerlijk, voor mij is dit online gebeuren ook allemaal nieuw. Maar neem gerust contact op als je nog vragen hebt of feedback hebt. Dit mag via roos@gepaardmeteenlach.nl (wordt niet dagelijks gelezen) of voor dringende dingen via 0031-6 13567041 (wordt op werkdagen 1 x per dag bekeken).

Vul het formulier hieronder in en meld je aan als partner van 'Rider Biomechanics by Roos Dyson'!

Bedankt voor het lezen van deze info, we kijken uit naar een mooie samenwerking.